Ja må du leva!

Utdrag ur mitt tal på din eventuellt kommande eller aldrig blivande 40-årsfest, du har säkert inte bestämt dig än:
 
 
Vi gick omkring bland klipporna på Köpstadsö, havet var till vänster om oss och jag hade min Canonkamera, du hade någon av alla hattar du passade så bra i och vi båda kan ha haft två tofsar eller flätor. Det var höst, vi flyttade till ön september 1999 och stannade 4 månader. Där på de karga klipporna, med havet till vänster om oss, fick du ett alias som Vilda och jag fick Galen. Hur det kom sig vet jag inte säkert, men jag vet att vi avhandlade livets stora frågor för två stycken 20-nånting "Tänk, när vi slår igenom!", "Hur ska vi klara av att betala räkningarna?", "Det var så jobbigt att vara ensam förut idag", "Har vi något som går att äta i kylskåpet?", "Är det sant att man måste må dåligt för att skapa konst?", "Ska vi se på Vänner eller Seinfeld sen?".
 
Du lyfter, du peppar allt, du är tillåtande, generös, och verkligt rolig och humoristisk. Och du småpratar roliga, ironiska och cyniska iaktaganden om vad som händer runt omking oss i de flesta situationer, du kryddar alla tillställningar och stunder. Jag vet att du kom in i mitt liv helt perfekt, exakt när vi blev vingklippta vuxna, men ibland önskar jag att du hade kommit tidigare bara för att jag vet vilken effekt du haft sen du kom.
 
Min 40-årspresent till dig är tid. Tid som bara går, tid som är en passage i livet där själva resan är målet. Precis sån tid där man känner det i stunden och vet exakt efteråt att det var mitt i meningen med livet man befann sig.
 
Vi ska på en...
 
 
...du och jag.
 
När då? Det märker du.
 
Hurra för dig och Tack för att du finns!!
 
 Kram, Galen.
 
V I L D A ♥ H E A R T
 
40år - louise - present - roadtrip
2
Vilda

Tid!!!!!!!! Jag dööööör vad fint! Så glad för inlägget! Idag är dagen jag blev känd i bloggen. Mia min Mia. Öga mitt Öga! Så glad och tacksam för dig! Tack❤❤❤

Svar: ❤️❤️❤️
Mia

Vilda

Jag är fortfarande upprymd över detta! Längtar!

Svar: Vad härligt för det är jag med!! Tjoho!
Mia