LISEBERG ÄNNA!

 
DET VA LA EN GO DAG PÅ LISEBERG I HELGEN ÄNNA!
 
Ja, verkligen. Den kändes långt bort när Smilla fick den här upplevelsepresenten i juni på hennes födelsedag  precis som hon önskat sig. Jo, hon önskade sig upplevelser mest av allt för som hon sa "Jag har ju egentligen allt viktigt jag behöver", älskade lillgamla tioåring. Obs! alla andra dagar på året förutom dom när man frågar vad hon önskar sig i julklapp eller födelsedagspresent är det materiella habegäret av alldeles fullkomligt onödiga saker intakt. Hur som helst, hon fick det hon önskade sig, att gå på Liseberg med Genforsarna, vår extended family. I augusti. "I augusti? Det är ju en evighet. Det kommer aldrig bli augusti!!" utbrast hon i ganska vanlig ordning. Hennes uppfattning om evigheten är ju den tid som ligger precis utanför just nu. Men sim salabim blev det augusti och i helgen var det äntligen dags.
 
 
 
 
 
Vi spenderade faktiskt en hel del tid i spelhallen vilket var som julafton för mig som harvade runt med mitt läkande diskbråck och inte kunde åka så mycket som jag annars gör.  Fast det var absolut inget jag led av, tvärtom hade jag och Mats en egenkomopnerad femkamp till exempel medan de andra åkte Helix. Hur kul som helst! Och ärligt talat, läkande diskbråck eller inte, Helix hade jag nog ändå inte vågat åka tror jag:) Sen var vi i spelhallen hela gänget nästan en timme, det var goa grejer! Och tacksamt för instastories, har visst blivit smågalen i instastories. 
 
 
 
 
 
Nu är ju barnen så stora så dom hoppar ju in i både Helix och Loke utan att blinka "Vi springer före!", "Vi åker själva!" och efteråt "Det var såååå roligt, jag var så rädd så jag trodde jag skulle dööööö alltså". Jag tyckte allra, allra bäst om när vi alla åkte samma karusell tillsammans som till exempel mina absoluta favoriter Jukebox och Kållerado!! Det var en grym dag helt enkelt och blev ett fint avslut på sommarlovet tillsammans med vår extended family. 
 
E X T E N D E D  ♥ H E A R T
 
1
Mamma P.

Älskade mamma Mia! En av de Bästa helgerna på hela sommaren. Jag önskar mig en repris med thelinarna i födelsedagspresent nästa år! ❤️

Svar: Käraste mamma P! Det blev ju en tradition från första stund😂 Din önskan är min lag hur som helst, så vi är snart där igen💕
M I A