"Sveriges Marian Keyes!"

Så ska det stå som omdöme på min första boks baksida. Framsida? Ja, framsida. Högst upp med rätt så feta bokstäver.
 
Keyes alltså. Jag avgudar henne. Mina läsupplevelser till hennes böcker har varit så underbara under tiden jag läst dem och levt kvar i mig långt efteråt. Önskar att jag hade skrivit dom allihop själv så klart. Hon har ju fint sällskap av till exempel Jojo Moyes & Lesley Lokko i min favoritklubb, men Keyes är nog ändå min största inspiratör tror jag. Så du må ju tro att jag blev uppspelt när jag fick höra orden jag så länge fantiserat om ska stå på mitt bokomslag.
 
"Du skriver precis som Marian Keyes" sa min kära vän mamma P för ett tag sen. Ok, det kan hända att jag hjälpte till med orden lite grand. Kan hända att hon sa "Du skriver precis som... vad heter hon...." och att jag reste mig som för att mana på det sensationella med stunden och halvskrek "MARIAN KEYES???" Så kan det ha varit och då finns det väl en risk att mamma P inte kunde säga nej så hon sa "JA, precis!" Men ändå. Orden har lämnat skeppet och seglar nu runt i universum för att inom en framtid, min framtid, landa på min första boks framsida högst upp med rätt så fet stil. Yepp. Märk mina ord gärna. Jag kommer typ "Nämen, vad var det jag sa?".
 
Jag satt försjunken med bortdomnade armar hos doktorn förut. Då kändes det som att nu blir det hem och krypa in under en sten, inte hem och hitta en tanke som lyfter och skriva peppinlägg på bloggen. Men ibland när man hamnar i "jag orkar inte det här mer" kan det liksom gå åt ena eller det andra hållet märker jag. In under sten eller peppinlägg på blogg. Ångestemojin eller tangokvinnan. Och nu blev det tangokvinnan en stund.
 
 
 
Y A L L A ♥ H E A R T
 
chicklitdreams - feelgood - författare - mariankeyes - skriva - visionboard
1
Mamma P.

precis så hade hon också skrivit, Marian Keys! 😘

Svar: Hahaha😂😘🙌
M I A