Happy places of the week

När en bok fångar mig då älskar jag den både i stunderna när jag läser den och längtar till den i stunderna där emellan. Jag älskar att den finns och vill läsa den hela tiden men aldrig att den ska ta slut. Ganska likt förälskelse ju! Att längta till nästa tillfälle man ska få läsa den är så ljuvligt, eller att vilja läsa den så mycket att man tar med den till jobbet och läser på lunchen, tar med den till Ica och läser i bilen innan man går in och lite innan man åker hem, när man går ut och rastar hunden...

 
Jag har inte kunnat läsa på ett år, men jag har tex dessa två guldkorn som ligger och väntar på att jag ska ta mitt förnuft till fånga, ta mig till readingzone, och börja läsa dom. Båda är gåvor från min boktipssäkra svärmor och jag ser mycket fram emot båda dessa happy places.
Snart så.
 
Idag åker jag till ett annat happy place nämligen till Coachwalk i Malmö och steg 3 av min utbildning till Diplomerad Coach. Den här gången blir det fokus på klientens lärande och coaching med min mentor. Mm, balsam!
 
P L A C E ♥ H E A R T
boktips - happyplace - snartså