Mitt galna ex

Är inte det en helt suverän titel på en bok? Min bok alltså!
 
En väldigt feelgood och chick lit titel som skulle passa mig och mina stories bra tänker jag. Den är öppen att inbegripa egentligen vad som helst i handlingen, dock är det ju tydligt att det ska finnas ett galet ex nånstans, i huvudstoryn eller i bihanget, och ja, det gör det ju:)
Lätt att relatera till, eller hur? Ett galet ex har väl alla nånstans i bakfickan? Eller så var man exet själv kanske? Eller bara plain galen.
 
Vad är det galnaste du gjort som ex?
På vilka sätt var hen galen, ditt ex?
Hur blev du galen av ditt ex?
Hur galet är det inte att vi blir ett ex, får ett ex, för första gången i den galnaset tiden av alla - tonåren?
 
Jag drogs som en magnet till de galna. Jag spenderade så sjukt mycket tid och kraft på att vilja rädda "tuffa killar", på att bli vald och vara speciell. Jag spelade fotboll och bordtennis 4-6 dagar i veckan. Jag var hälsosam, stark och smart ända tills killen som promenerade in först av alla i mitt tonårshjärta satte sig på första parkett och sa att jag var tjock. Och jag associerade till något som var dåligt. Jag började jämföra mig med andra på riktigt efter att han klämt tag i min mage och frågat "vad är det här då?" Jag borde ha svarat "en smäll på käften" och dragit till honom. Vi var tillsammans i 7 månader, 12 dagar och 6 timmar och jag kunde knäppa mitt breda bruna bälte två hack längre in där mot slutet. När han sa "nu räcker det va, Mia" var jag så jäkla nöjd. Kände jag mig stolt? Omtyckt? Där och då kändes det på nått sätt som att jag gett honom en käftsmäll minns jag, det var långt senare jag förstod att det var en missriktad och självsöndrande sådan. Ja. jädrar alltså, skulle man få åka tillbaka och ändra sin story är det vad jag skulle ändra. Galenskapen. Att inte bli så galen.
 
Så jag har varit både galen och ett ex, men egentligen inte ett galet ex i den bemärkelsen att jag bränt upp brev, ristat in hens initialer på min arm eller klippt av telefonledningar. Tyvärr:) Och jag vill bara tillägga att även om jag inte är helt fri från självsöndrande tankar idag så tittar jag mig så ofta jag förmår i spegeln och tänker "du är asgrym". Ibland sjunger jag lite och kör några moves ockå. Jag gjorde det idag faktiskt. Det pirrade.
 
Men i alla fall, Mitt galna ex, bra boktitel va?
 
 
Simon, vår helt otroliga bröllopsfotograf och vän, fångade detta när fotograferingen var över.
Feels good. Very Chick lit.
 
 
C H I C K L I T  ♥ H E A R T
chicklit - galenskap - selfielover - tonår