Mobilbilder - Restaurang J.

Här är mobilbilder från vår firarlunch på Restaurang J i lördags.
 
När valet står mellan kött eller fisk väljer jag alltid kött. Jag kan fundera på fiskrätten, men när servitören kommer till mig så kommer det ändå ut ord med meddelanden om kött. Så vad tog det åt mig? Kanske var det för att vi förbeställde så jag kände distans till måltiden? Kanske var jag mätt så valet inte kändes som på liv eller död? Kanske tänkte jag att en restaurang så nära vattnet helst vill att man ska välja fisk? Jag minns faktiskt inte så det var nog i ärlighetens namn utmattningens förtjänst, disträhet och något avlägset till mina vanligtvis så starka kval när det gäller val av mat, att jag fick äta en av de absolut godaste fiskrätter jag ätit!! När tallrikarna kom in så visste jag att jag var en vinnare. Jag och alla andra som valt fisk. Det är ju så grymt härligt när man liksom undrar innan  "Hur gick det här till? Varför blev det så här?" och så vinner man. Har aldrig upplevt det med fisk förut.
 
 
 
 
 
 
 "Förutom Teakwondo vill jag också träna Parkour till hösten"
  
 
 En av alla underbara grejer med Cornelia är att hon älskar att ta foton och tar ett par hundra en dag som denna. Precis som jag. Ja, och ni vet ju hur det är att vara med någon som liknar en själv. Du känner inte att du sticker ut lika mycket utan tvärtom att du kan vara den du är ännu mer. Sköna grejer.
 
 
 
S V Ä R I S ♥ Hon är ju ändå navet liksom som fixade ihop oss den här helgen. Och som fixar oss alla :)
 
 
Jag återkommer lätt och gärna till den här platsen. Och även om jag gick på om fiskrätten i början så är det nog framförallt solen, bubblet, däckstolarna och båtarna som kommer och går jag tänker på och vill tillbaka till. Där ute vid däckstolarna är det värsta, härliga datekänslan. Här kan man absolut känna livet i sig.
 
J ♥ H E A R T