Sportlovets sista strålande dagar

L Ö R D A G
Vilket strålande avslut på sportlovet!!! Jag och Smilla tog med oss H och åkte till Tolvmannabacken igen. Vi fick en grym dag med sol, halloumiburgare och en massa off-piståkning. Tjejerna blev något besatta av att åka off-pist och jag fick hänga med som kamerateam.
 
 
 
 
S Ö N D A G
Solen förnekade sig inte heller denna dag. Vi åkte till fina Knabbarp och knatade ut på sjön. Jag och Smilla tog kasta-upp-snö-i-luften-bilder med blandat resultat, men roligt var det:) Så kastade vi pinne med Noomi förstås så hon fick springa av sig. Den här leken är vanligtvis inte hennes bästa gren. Hon tröttnar oftast fort och drar iväg och gömmer/glömmer pinnen nånstans. Men av någon anledning visade hon sig vara ett hämta-pinnen-proffs just den här dagen. Hon kände väl också livet i sig kan man tro.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
Känner mig tacksam för så många fina, lediga dagar med Smilla och hennes kompisar. Lite tråkigt att börja dagen idag med att bli påkörd av annan bil i rondellen bara (allt bra med mig!!), men annars är energin påfylld och jag är laddad för jobb och privatliv i en härlig röra. Nu är det dags för Yoga strax. Mitt nya.
 
Ha en fin vecka!
 
S P O R T L I V ♥ H E A R T
1

F R E D A G S F E E L I N G

 
Istället för att åka med till badhuset och sportlovsbada fick jag gå till Hudvårdskompaniet och fixa naglarna imorse!!! Fick även för mig att använda min gröna väska i sammet som bara fått hänga på hallkroken i tre månader. Behövde något att matcha min "lyxig housewife"- karaktär med och den passade perfekt till pälsjackan så klart. Köpte mitt favoritgloss från Palina också, sen gick jag till Fiore och köpte snittblommor. Hahaha, du hör ju?!?! Fattades bara en bubbellunch med babblig vännina.
 
 
 
T A - D A !
 
Är så tacksam för feelingen idag. Förstår att det är belöningen av mycket vila och trippla pass yoga i veckan. Men nu checkar jag ut från "lyxig housewife" och tar på mig pyjamasbyxorna. Sätter mig i soffan med en hemmafixad falafelrulle framför OS och Curling.
 
Ha en skön fredag alla fina!
Och förresten, är så glad över alla kommentarer på mitt inlägg "Saker du borde skita i för att inte bränna ut dig". Väldigt skön pepp och roligt att höra om fler saker som kan vara typiskt bra att skita för att lägga krutet på att må bra istället för att brinna ut.
 
 
H O U S E W I F E ♥ H E A R T

bloggse - fredagsbukett - fredagsfeeling - ginatricot - lyxighousewife - palina

I slalombacken är alla rädda för att liften ska stanna

(null)
Morgonstund i Tolvmannabacken
 
Idag har jag och min svägis Cornelia varit i Tolvmannabacken med sex st barn.
Våra egna + deras bästisar. Så varför jag gick på dubbla yogapass igår kväll förstår du nog.
08.00 var vi iväg. Vi skulle hänga på låset, det såg Cornelia till tack och lov, för sen blev det låååånga köer till skipass och skidhyra. 
 
 
(null)
(null)
(null)
 
Våra photomoments duggade så pass tätt att ett av barnen utbrast redan vid lunch "Nu är jag inte med på ett enda kort till", haha.
Det får man respektera och ta selfies istället. Det är vi ju minst lika nöjda med. 
 
(null)
 
 
       Summa kardemumma:
  • Nästan alla nedfarter var öppna
  • Bra pistade backar
  • Mycket mer roliga hopp och off-piståkning än ifjol. Det gillar vi!
  • Och väldigt, väldigt vackert när solen kommer fram eller bara bryter genom träden.
  • Liftarna stannade lite titt som tätt och det är ju skräcken att bli sittandes/ståendes i en ankarlift tills krampen kommer. Eller att barnen blir rastlösa, börjar leka, och så ramlar alla och man får ta liftvägen ner.
  • Gjorde en hel del insatser för medåkare i nöd också. Vet inte varför det ofta blir så just i Tolvmannabacken faktiskt?? Är det många som underskattar backarna där? I kombination med att dom överskattar sig själva? Hur som helst, en skoter skickade vi upp, resten var ok och tog sig ner för egen maskin.
  • Lagom med vurpor och psykbryt, över medel antal fikapauser, oslagbar stämning och känsla för snö.
 
 
Älskar sådana här dagar. Som lever upp och överträffar. Älskar att åka slalom. Att vara ute. Att ha en högre horisont. Att vara tillsammans. Att ha underställ. Att peppa barnen. Bli peppad av barnen. Fasen så fint!
 
 
S P O R T L O V ♥ H E A R T
 
foton: Jag & Cornelia
blogg - bloggse - dope - februari - ridestore - slalom - sportlov
3