VaniMeli

I samarbete med  VaniMeli
 
(null)
 
Med rabattkoden SOMMAR30 får du 30% rabatt hos VaniMeli och alla deras fina barngrejer. Jag beställde en åkpåse, barnvagnstillbehör och en mobil att hänga över spjälsängen. Alltså, åkpåsen!!! Så mjuk och skön att man antingen vill börja leka med dockor igen eller få en i vuxenstorlek att krypa in i själv. Alternativt få bebis i höst att stoppa in i den, och det får vi ju.:) Den är verkligen helt otroligt mysig!!
 
(null)
 Chunkystickad åkpåse
 
(null)
 Barnvagnstillbehör
 
(null)
 
VaniMeli är ett svenskt företag med ekologiska och miljövänliga produkter för barn och barnrummet. De står för alla människors lika värde och har tydliga antirasistiska värderingar. De stödjer även UNHCR som jobbar för att ge människor på flykt ett säkert liv.
 
(null)
 
(null)
 Halvmåne sängmobil
 
(null)
 
 
Fler än jag som går och räknar ner till bf?
 
B F 2 0 1 8 ♥ H E A R T
bf2018 - vanimeli - vanimeliambassadör
3
MADDISENJ.SE

Vilka jättefina saker till bebis!!

Svar: Supernöjd!!
Mia Thelin

Åsa

Vilka fina saker. Går och väntar på min beställning från Vanimeli också, ser så mycket fram emot de fina sakerna. Sen har jag också nedräkning till bf, bara 5 veckor kvar! Hur långt har du kvar?

Svar: Men åh, vad härligt! Grattis❤️ jag har längre kvar, är i v.25 nu. Men jisses, vad tiden går snabbt!! Hoppas du mår bra!
Mia Thelin

Jennifer Borgström

Jag fick hem min åkpåse idag med, men den är såååå liten? älskar deras lylocell filtar, använder min hela tiden!

Svar: Ja, eller hur, visst känns den liten? Kanske därför jag associerade till att leka med dockor? :) Men mjuk och elastisk så hoppas den blir bra. Vår bebis är i magen än så har inte kunnat prova. Grattis till er förresten!!!
M i A