Intervju med finalist nr 7

Imorgon den 5 december är sista dagen att rösta på sin favorit i Blogg.se-priset som jag så oväntat och upplyftande blev nominerad i som "Årets budskap/inspiratör"! Nu när jag hämtat mig efter lyckorusets högkänsliga baksmälla tänkte jag broadcasta intervjun. Får ju passa på för efter imorgon känns det lite väl sökt och otajmat att lägga ut den ju. Varför jag inte påmint och bloggat enbart om denna fina nominering de senaste veckorna? Well, framförallt för att högkänsligheten slog över. Du vet, mod + lyckorus kräver sitt och jag fick motvilligt fälla in klövarna och ladda mina depåer för att hålla balansen. Och i den hudlösa tröttheten kommer dom, alla tankarna på en och samma gång, och det blir svajigt och svårt att stanna i glad och orubblig. Det var det som gjorde att jag fick prata om självbekräftelse hos kbt-terapeuten och fråga mig om det lönade sig att sänka mig själv så där? Nej, inget lönsamt kunde grävas fram. Nu när jag är påladdad och påklädd med min tjocka hud igen känns det ju orimligt att känna sig så hudlös, eller hur? Nu är det Shine bright som gäller. Det lönar sig alltid!

 

 

 

7. Mia Thelin

 

Vad fick dig att börja blogga?

– Jag startade bloggen i ren och skär "var den du är"-anda efter att jag blev sjukskriven med utmattningssyndrom. Och den blev snabbt mitt lyckopiller, jag började läka både av att skriva och av att berätta. 

 

Varför ska man rösta på dig? 

– Oj... För att man gillar mitt Marian Keyes-iga sätt att skriva på och vill heja fram mig kanske? Vilken anledning som helst gör mig själaglad faktiskt. 

 

Dina tre bästa inlägg?

 

1. Dödskyssen

 

2. Lyckligast vinner

 

3. Om jag hade mer tid 

 

 

Berätta en sak om dig som ingen vet?

– Haha, vilken livsfarlig fråga nu när jag är alldeles smickrad och kan berätta vad som helst, men att jag äter 14 kokta ägg i veckan och nätshoppar mer än min man känner till är väl rimliga avslöjanden? 

 

Vilket är ditt roligaste bloggminne (inlägg, händelse med mera)?

– Det måste vara det här!  Det är väl inget minne ännu, men sen kommer det vara mitt roligaste bloggminne att jag var finalist i "Årets budskap/inspiratör". Så fantastiskt roligt ju!!

 

 

Rösta här

 

 

S T O R Y B L O G G ♥ H E A R T