Veckans glitter

I samarbete med mitt planeringsbegär har jag skapat en ny katogeri här på bloggen som jag kallar Veckans glitter. Tänker mig en slags återkommande kategori som får innehålla skriverier om planerna för veckan jag har framför mig eller bakom mig, fast då handlar det ju mer om veckans utfall än planerna förstås. Glitter låter fluffigare än både planer och utfall varav jag väljer att uttrycka mig så. Plus att jag manipulerar mig själv lite med ordvalet, och kanske dig också? På ett bra sätt menar jag då. Inte som fulknep. Ja, ja, vi får se om det glittrar till helt enkelt.
 
 
 
Måndag: Det är idag det. Jag passade på med en massa saker idag för att jag hade göttigt flow och energi. Typiskt. För sen tog det tvärslut och då gjorde jag lite till så nu ligger jag i soffan med benen högt och stickningar i ansiktet. Övriga familjen är på taekwondoträning och jag har min ljuvliga skrivtid.
Note to self och till dig som kan tänkas behöva samma: Passa inte på med saker just nu. Håll dig till planen. Blir det kraft över i slutändan är det ju jättebra, men låt en bra dag vara en bra dag hela vägen. Gör den inte till en dag som började sååå bra och fick pyspunka längs vägen för att du skulle passa på. Den och du förtjänar bättre.
 
Tisdag:  En fönsterputsare kommer! Och kanske bakar jag dom där morotscupcakesen idag som jag tänker ta med på fjällenresan? (Nästa veckas superglitter för övrigt.) Dom går väl bra att frysa in en vecka eller så, va? Med frosting på?
 
Onsdag: Hela hösten har onsdagar varit veckans bästa kväll för då har det varit rep med kören Joyvoice, men nu är det uppehåll till slutet av januari och jag saknar det helt otroligt mycket. Men det ska vara sol på onsdag så jag tar mig ut till skogs med hunden och går en knastrande vinterpromenad  förstås. (oj, det där blev nog en typisk instagrambild på nått sätt, en slags förhöjd verklighet. Vi får se hur knastrande och idyllisk den blir.)
 
Torsdag: Lägga de sista beställningarna i väderappen inför Julmarknadsdagarna. Taekwondo och gradering på kvällen för Smilla - grönt bälte denna gång!
 
Fredag och Lördag: Julmarknad på jobbet!!! Ser verkligen fram emot en urmysig julstämning.  Ska bli så roligt!
 
Söndag: Den stora återhämtningsdagen. Hur vill jag känna mig idag efter den här veckan egentligen? Hm, jag vill känna mig glad, lugn och tacksam. Och att jag har så pass mycket kraft kvar att jag kan sluta veckan som jag började den, med att tänka "Jag tror jag ska passa på att..." men vis av måndagens erfarenheter följer jag inte den tanken utan hummar på med det som dagen var tänkt för. Nämligen vila.
 
 
 
 
V E C K A N S ♥ H E A R T
 


1
Cornelia

Morotscupcakes 😍❤️

Svar: Kan väl passa fint i fjällstugan!?😍❤️
M I A