Liten powergirl med stort mod

Hennes grej är taekwondo. Inte dans, friidrott, fotboll, tennis, bordtennis, inte ens bordtennis! Utan taekwondo.
Jag har trott för varje ny idrott hon börjat på, att nu har hon hittat sin grej, men det har bara varit att hon är stark i starten för att hon gillar nytt. Men när det kom till att prova och avverka taekwondon så var det annorlunda. Det var liksom roligt på ett annat sätt, det var något som liknade det där "att hitta hem" som är så svårt att klä i ord.
 
 
Så igår när det var dags för gradering för det fåtal som inte kunde vara med förra helgen på den ordinarie graderingen och hon kände av så mycket nervositet och press att hon bad om att få låta bli, var det också annorlunda. För hon ville ju, och hon visste precis som vi, att hon skulle klara det, men det var det där med att våga som var så svårt. Att våga ställa sig där framför instruktörer och domare. Bli bedömd, minnas allt, andas, hålla ihop, glömma det läskiga. Och det var så få som var där och hon hade ingen kompis som hon kunde få trygghet av. Hon var själv. Det här var upp till henne.
 
 
Hon klarade av att stå kvar i det läskiga och sakta men säkert fylla sig med sitt mod och sin vilja. "Jag är så stolt över mig själv!!" Jublade hon efteråt i den skönaste lättnaden jag nånsin sett. Och då höll jag på att tappa det av glädje och stolthet för hennes skull. Vilken seger va? Och jag tänkte att den här stunden, den här gången då hon vann över rädsla och fick sitt gula bälte, den kommer spela roll för henne framöver. Och att höra henne säga "Jag är så stolt över mig själv" det var det absolut vackraste jag nånsin hört henne säga och sett henne känna.
 
 
T A E K W O N D O ♥ H E A R T
enfredligarevärld - förespråkareförfrihetochrättvisa - kampsport
4
Cornelia

Fina duktiga Smilla <3

Svar: ❤️❤️❤️
M I A

Mamma P.

Duktiga, modiga Smilla! 💪💞

Svar: 💕
M I A

Martina

Alltså här sitter jag på jobbet och hela kroppen bara rusade igång av stolthet och igenkänningsfaktor på de två grabbarna hemma. Wow alltså! ❤️👊

Svar: 👊🏼👊🏼💕
M I A

Annapanna

Mia. Jag är glad att du bloggar! Jag gillar det du skriver och ibland gråter jag en skvätt. Fortsätt du Sveriges Marian Keyes 😘😘

Svar: Anna. Du gör mig ju själaglad❤️ Tack, jag fortsätter! Och tack för att du läser🎈
M I A