1 maj + Amaliagrottan + Extended family

1 maj spenderade vi med Genforsarna vid Försjön och Amaliagrottan. Tänk, att vi har sån spännande och fantasifull natur så in på knuten. Det var grillning, Harry Potter-lek och kaffe, kaffe, kaffe. Och hundar som sprang efter pinnar (Bobo) eller letade godis och ville bli burna (Noomi).

 

 
 
Småland är så vackert och det finns en massa smultronställen alldeles utanför knuten. Jag har ju Höga Kusten i hjärtat, men har upptäckt att Småland har satt sig på en plats där inne också. Känns fint. Och eftersom Sebastian nu senast har drömt om hästar (som han egentligen är rädd för) och att leva som bonde fullt ut då han tycker att hans dygnsrytm är kompatibel med yrket (jag vet, det krävs fler kompatibla aspekter och kompetenser för bondeyrket, är inte meningen att ta det för lättvindigt men han är en drömmare och på så vis tar man sig runt kravspecen), så är det ju win win att jag omfamnar den småländska naturen. Om det nu är en tillvaro som bonnfru jag går till mötes menar jag.
 
 
 
 
 
Mamma P och Jag.
Att omge sig med människor som booztar tillvaron i största allmänhet och som bara är, det gör stor skillnad i det läge jag är i nu. Hon är alltid där precis så. Och en sån här dag har hon sitt goda smaksatte kaffe i två stora termosar (till fyra vuxna) och mjölk i en liten bringare från tupperware med sig ut till grottan. Det var så att tårarna kom. Vi hade också med oss grejer, nedtryckta i en icakasse.
 
 
Mats visade sig inte så imponerad över hur jag och Petra tillagade korvarna. Petra tog helt sonika av sina från pinnarna och la dom direkt på vedklabbarna och jag inväntade inte glöden så klart utan höll korven direkt i eldflamman. Mats utbrast "Men Chefen!" och både jag och Petra reagerade på tilltalet och vi redde inte riktigt ut vem han egentligen hade menat:) Och om det var Mats eller barnen som tyckte att korvarna såg ut som döda fingrar minns jag inte, men Mats och Sebastian fick grilla själva sen. Jag och Petra drack kaffe.
 
 
 
Dagens tacksamhet går till naturen, Sebastians drömmar och vår extended family.
 
S M Å L A N D ♥ H E A R T
1
Mamma P.

Åh!!! Jag älskar dig å din fina familj! Du booztar mig! ❤️

Svar: ❤️❤️❤️
M I A