Bff´s, youtubers & dos and dont´s på roadtrip

 Jag hade inte träffat Louise sen i början av december då Teater Jaguar hade en turnévecka i Västervik. Det var dagarna innan jag slutade "feströka" (min näst sista säkerhetslina - belöningssystemet) och innan jag förlorade sömnen (den sista utposten - återhämtningen) och det var nog eventuellt piken i Louise Pokémonspelande. Hon kunde ha lämnat mig vind för våg på Guldkants Deli för att få ge sig iväg och fånga en ovanlig Pokémon, det är jag helt säker på, hon var liksom så väldigt, väldigt glad i Pokémons vid den här tidpunkten. Vi sågs kl 12.15 i fredags och fram till kl 19.00 på kvällen var det så där som Louise brukar säga  - Du, jag och bla bla bla - då tid och rum bara försvinner. Vi babblade. Fotade. Och åt hämtmat i massor.
 
 
  
 
 
Smilla har alltid kallat honom "Min Daniel". Han är liksom hennes kompis minst lika mycket som min.
 
 
Efter hämtmaten lärde Smilla oss ett spel hon sett en "youtuber" göra. Oj, vad inte i tiden av mig att göra citationstecken runt youtuber, va? Det är väl ett yrke lika självklart som sjuksköterska nu för tiden?? Inte för mig alltså, men för en tioåring kan nog yrket youtuber vara mer bekant än sjuksköterska tänker jag. Och jag liksom, yrke? Nja, en tillfällighet kanske, ett tidsfördriv, något absolut extrovert och ångestframkallande??? Uråldrigt av mig. Jag och Louise hade med säkerhet velat bli youtubers om vi vuxit upp idag. Och vi hade varit det. Ett tag hur som helst. Mycket smidigare än dom där VHS-banden vi spelade in. Men det här spelet i alla fall, det rekommenderas. Det är roligt. Lätt. Och ålderspannet 9 - 40 år funkade utmärkt.
 
Du behöver:
papper och penna,
en telefon eller annat för tidtagning,
små lappar,
en skål typ,
vara några stycken som deltar och
en som dömer.
 
Domaren drar en lapp ur skålen, säger vad det står på den och börjar ta tid. Deltagarna får 15 sekunder på sig att rita det som har stått på lappen. Och sen ska domaren avgöra vem som ritat mest likt det som skulle ritas.
 
 
 
 
Louise och jag ska ju på en liten roadtrip (40-årspresent) framöver. Är det någon som har några tips eller gör/gör absolut inte för två mitt i livet personer som har pratat mer om vilka outfits som är ett måste på en roadtrip än vart man ska åka samt gillar hav, natur, vandrarhem med lummiga trädgårdar, lyxiga frukostar, hängmattor, bubbel och bla bla bla??
 
 B L A B L A ♥ H E A R T
feelgood - kompisar - olympus - roadtrip - sällskapsspel - whitagram
2
Naivisten

Lever fortfarande på vårt bla bla bla bla❤️❤️❤️. Du är mitt livelexir, mitt extra allt. Stjärnstopp🌟🌟🌟

Svar: <3
M I A

Frida

Åh. Jag tycker strömma farma loge verkar så mysigt. Har du sett deras ställe på instagram? Det ligger i närheten av Varberg tror jag.

Svar: Wow, vilket ställe och underbart tips!!!!
M I A