BRÖLLOPSBONANZA!

Igår var det vår första bröllopsdag så det får bli en bröllopsbonanza i bilder här på bloggen idag!  

 

 
"Länge leve livet, länge leve vi" - Ison & Fille
 
 
 
 
 
 
Det här ögonblicket. Här kändes det i varje millimeter av mig och jag hade kunnat använda uttrycket "jag tror jag exploderar snart" helt rätt den enda gången i mitt liv här om jag velat. Men det slog mig liksom inte då, hade fullt upp med allt lyckorus som pumpade runt i kroppen.
 
 
 
Att min syster vigde oss var så klart obeskrivligt. Hon berättade efteråt att här, när vi precis kommit fram, såg hon hur min kropp skakade och vibrerade och att hon hade tänkt att jag kanske inte skulle fixa det. Vi hade glömt att prata om den möjligheten och tillskrivit brudummen den eventuella risken för överslag av känslor och nerver, men se, det visade sig att han stod stadig som en fura medan jag skakade och var tvungen att hålla i honom mest hela tiden för att hålla mig upprätt.
 
 
 
 

Vi valde att bröllopsfota oss efter vigseln för att få vara lite avslappnade och ha så roligt som möjligt. Det var helt rätt för oss! Vi hoppade in i minibussen, öppnade skumpan och åkte till det gamla lokstallet i Vimmerby. Jag älskade den här stunden, den var en sådan underbar och välbehövlig mellanlandning efter vigselns alla extremt starka känslor. Det var skönt att prata av sig lite också, vad hände egentligen? Gifte vi oss precis? Ska vi till vår bröllopsfest efter det här? Händer det här på riktigt/redigt???

 

  
 
 

Fördelar med V A L B O R G som bröllopsdag?

- Alltid ledigt dagen efter.

- Möjlig miniweekend utan att behöva ta ut semesterdagar.

- Våren är på gång så känslan av tro, hopp, kärlek och knoppar som brister gör dagen pirrig och superhärlig!

 

 

 "Bara så länge det finns stjärnor över oss, bara så länge våra hjärtan klarar av att slå"  -Håkan Hellström

 

 

Avslutar bonanzan med en selfie på väg i minibussen till bröllopsfesten. Övriga bilder är tagna av vår kära vän Simon Palerbro.

 

B R Ö L L O P ♥ H E A R T

förkärlekensskull - himlenidigochjordenimig - vintagestyle - wedding
4
Emmelie

Riktigt härliga bilder! :D

Svar: 😍
M I A

Katharina

Åh, underbara bilder. Vi firar också vår första i år, den 30 juli närmare bestämt och jag har bestämt mig för att jag ska tamejtusan dra på mig bröllopsklänningen då. Varför inte liksom? ;) Grattis till er! <3

Svar: Tack, snälla! Och jaaaa, på med klänningen bara!! Det kan ärligt talat bli så att jag tar på mig hela min bröllopsoutfit på min 40-årsfest i sommar. Varför inte liksom? ;) Finns inget jag nånsin känt mig lyckligare i. Grattis till er med <3
M I A

EVELINA

Vad kul! Stort grattis till ett år som gifta! :D Och vilka härliga och fina bilder!

Svar: Tack, snälla! :) 💛
M I A

Jennifer Queen

Åh vilka härliga bilder :D

Svar: Vad roligt, tack! ⭐️
M I A