Förra veckans guldkorn!

Årets första dopp! För Sebastian alltså.
 
 
Förra veckans favoritbild . Noomi och Sebastian pratade om livet, och mat förmodligen, på bänken bakom pelargonerna som jag precis hade planterat.
 
 
Paellapremiär i vår trädgård!!
 
 
Sangriapremiär!! Också i vår trädgård och i samband med Paellan så klart. En slags spansk sommarafton.
 
 
När Sebastian bad mig köpa is på påse kände jag mig såååå trög. Min första tanke var att nu har det brunnit i min hjärna, den är klar för dagen. "Du menar ispåse? Såna man fyller med vatten, som vi har i frysen i översta facket?" frågade jag. Men se, så var det ju inte och det kanske är så att jag var den sista människan i Vimmerby eller på jorden som fick reda på detta, men det går alltså att köpa is på påse på stor-ica!!! Är tydligen jättepopulärt och tar ofta slut väldigt snabbt. Så nu funderar jag på att bunkra. Lyxigt att ha några påsar i frysen liksom.
 
 
Fransförlängning. Det här är jag såld på nu! Smidigt att göra och man kan sova en stund under tiden om man vill. Det gjorde jag. Man köper sig känslan av att vara lite piffad, redo, tjäna tid, tjäna positiva tankar och känslor. Det är som en solbränna. Du vet, med en solbränna kan du vakna på morgonen och innan första ansiktsvasken, kaffet eller morgonyogan känner du dig stunning, du bara är, du behöver inte mer. Eller hur? Det får du med fransarna också. Mindfulness, är vad det är :)
 
 
 
Jag har inte förrän dagarna uppe hos Majorskan varit så sugen på att ens prova chiapudding. Jag gillar inte ordet pudding så bra och associerar till något klumpigt. Men nu är det jag som fixar chiapudding och har det fint.
 
 
S M I L L A är mitt guldkorn varje dag och vecka ♥ Det här är egentligen hennes guldkorn, hon hade en vecka med sin pappa. Men det blir ju liksom ett av mina också, jag menar, kolla in henne på bilden. Guld rakt igenom. Och en sammantaget ok, ibland till och med glimrande bra, relation med den som är far till ens barn? Det är värt det. Guld värt.
 
 
 
 
G O L D ♥ H E A R T