Mors dag med guldkant och hundsim

Vi firade min mors dag igår. Idag städar vi.
Vi har bara blivit lite skönare med att följa det vi känner för och vi kände för mors dag igår och städ idag. Inte konstigare än så, lite ovant bara att vara så loose cannons:)
 
 
Vi åkte till Västevik och först shoppade Smilla skolavslutningskläder sen mors dag-lunchade vi på Guldkant!!! Det var en sån härlig utomlandskänsla och påminde oss om Greklandsresan förra året. Givetvis bidrog de trettio graderna och luften som stod stilla på den halvt inglasade terassen till det, men framförallt var det nog att vi var lediga, tillsammans, lite tjuriga innan lunchen, tålmodiga & skrattandes efteråt och i sånt manjanamode överlag.
  
 
Sen åkte vi till Lysingsbadet och körde lite äventyrsgolf.
 
 
 
Ok, det var kanske en och annan stund som inte var 100% manjana. Äventyrsgolf och 30 grader låter härligare än det är. Eller det låter kanske inte ens härligt? Vi spelade i alla fall 8 av 18 banor sen var vi nöjda och åkte hem, hämtade Noomi och åkte till Knabbarp för att svalka av oss.
 
 
 
 
Det är svårt att avgöra vad Noomi tycker om att bada. Hon varken älskar eller hatar det. Hon går med på det, gillar läget, försöker simma förbi Smilla och upp på land, men är ok med att få simma mer. Typ så? Hon är ingen hund man kastar ut en pinne i sjön till och hon rusar ut efter den i alla fall. Nej, hon ska bäras ut och sen simma in. Och när man lyfter upp henne fortsätter hon att hundsimma i luften och ser väldigt rolig ut.
 
  
 
Mest värdefullt denna dag?
Det med att vara tillsammans.
Och alla gånger Smilla sträckte sig efter min hand. (händer inte ofta längre, men det var min mors dag igår så jag tror att hon gav mig det med flit)
Och tacksamheten över att jag är mamma, att jag är just hennes mamma.
 
 
M A N J A N A ♥ H E A R T
 
 
bichonfrise - guldkant - morsdag - olympus - tillsammans - whitagram