Peppig helg i Stockholm!

 

 
Det blev en riktigt peppig helg från början till slut i Stockholm med Cornelia och Amanda. Dom gav mig biljett till musikalen Cats i Globen  i 40-årspresent och i helgen var det dags. Superkul!
 
 
Ett av helgens alla guldkorn var den vinröda kostymen på Zara. Sjuuuukt nöjd med att jag hittade både den och modet att bära den. Vilken grym plaggkombo det är alltså. Älskar kostymmodet!! Vi spekulerade dock kring hur det måste låta på Zaras internutbildningar för personalen och kunde tänka oss något sånt här: "Att vara trevlig och serviceinriktad slutar här och nu. Inget mer så kallat bra bemötande. Under inga som helst omständigheter ska du vara tillmötesgående. När kunderna lämnar oss ska dom tänka "Dom hade nog en dålig dag..." Men inget kunde rå sig på vår helg så klart, inte ens dissen från hon som jobbade vid provhytterna som betedde sig som att hon hade lurar med musik i öronen, fast utan att digga och utan att ha det.
 
 
 
 
 
 
 
På lördag hade Amanda bokat bord på Barbro som ligger på söder i närheten av där hon bor. Jättegod mat och helt otroligt trevlig personal!! Åt bland annat tempurafriterad spicy tuna  för första gången i livet, den godaste sushin jag nånsin ätit. Det var verkligen riktigt, riktigt trevligt och gott!!
 
 
 
Efter Barbro gick vi vidare till Häktet vänster och drack goda drinkar och skrattade åt att livet var en fröjd. Här spelar dom lite lägre musik för att miljön ska vara pratvänlig och social, dom vill att det ska kännas enkelt och bekvämt att umgås. Vilket guldställe för högkänsliga:) Att det var udda glas från loppisar gjorde inte saken sämre!
 
 
 
Borta har verkligen varit hur bra som helst i den häftiga storstadspulsen med Globen och katterna, den vinröda kostymen, svalan på underarmen, supertrevliga Barbro och coola Häktet vänster. Tack tjejer!!
 
 S T H L M ♥ H E A R T
1
Pia

Imorgon vill jag se svalan!!

Svar: Yes box🎉
M I A