Juldukningen, en guldig stund på jorden.

(null)
 
Jag trodde verkligen inte att jag skulle få min kära, kära pysselstund med dukningen i år och hade helt ställt in mig på att den inte skulle bli av med vår sjuveckorsbebis i huset. Finduka är verkligen ren och skär guldig lycka för mig. Inte sån där rusig och kollrig lycka utan den lugna och harmoniska. Men jag blev visst inte utan den för Abbe satt först nöjt och tittade på och sen gick Sebastian ut och gick med honom så fick jag till och med egentid med dukningen och hann fota och greja. Underbart, värsta julklappen! Sen duscha, byta om, locka hår och dra på lite smink på 6,5 minuter innan gästerna kom. Fast jag nästan glömt hur man sminkar sig så behöver jag sällan massa tid till sånt fix, sånt gör jag snabbt. Inte harmoniskt. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)-
(null)
 
(null)
Linnéaservisen efter min mormor ♥ perfekta glöggkoppar.
 
(null)
 
(null)
 
 
 
Hoppas ni också fått känna mycket av det där som är erat guldiga och inte alls så mycket av den där pyrande stressexplosionen i kroppen som så lätt skapas så här vid jul. Tänk, att antal hjärtinfarkter går upp med 40% på själva julafton!! Det är inte klokt hur den sociala stressen knäcker oss vid den här tiden på året. Men inte här, inte hos oss, inte den här gången. Jag tänker aldrig knäckas av stress igen. Inte vid någon tid på året! Jag ska humma på med att duka, fota och greja.
 
Ha en god och skön fortsättning!
 
 
D U K A T B O R D ♥ H E A R T
bloggse - dukatbord - foto - jul
2
Ulrika

Vill ha ditt julbord. Vill ha ditt hus. Löv it.
GOD JUL & GOTT NYTT (avslappnat) ÅR, Mia
*hjärta*

Svar: Haha, tack fina du! Vi trivs verkligen så grymt bra i huset. Och nu har vi en stor veranda också, kom förbi och ta en kopp kaffe vet ja!:) GOTT NYTT (skrivar) ÅR till dig med!! Stor kram<3
M i A

Pia

Åh!! Magi-fint!

Svar: Magi-stund!😃❤️ #rehabdukning
M i A