Pappersstjärnetrenden tog mig!

  

(null)

Och nu vill jag sitta vid bordet med Abbe nöjt jollrande eller sovande i babysittern bredvid och vika pappersstjärnor hela tiden. Detta är verkligen beroendeframkallande!!! Och lätt. 

(null)

Det är samma längtan som till en bok man bara vill fortsätta med. Och den känslan är ganska oslagbar tycker jag. Det är samma meditativa och lugna känsla av att "försvinna" in i en annan värld en stund fast mer till sin egen än till en fiktiv bokvärld. Och lätt, sa jag att det är lätt, att göra dessa pappersstjärnor och så blir dom ju så fina. Jag är ju inget pysselproffs som man ser i instagramflödet. Jag är typ under medel fingerfärdig, definitivt under medel tålmodig så något lätt och snabbt är perfekt, för att inte säga ett måste, för mig. Jag har ju en sju veckors bebis här hemma också:) just det, det är också en anledning till snabbt och lätt. Glömde nästan det. Jisses, jag är kanske lite väl besatt av att vika papper? 

Nu är jag på jakt efter rektangulära papperspåsar för att göra pappersstjärnor på det viset också. Undra var jag får tag på sådana här i lilla staden? Tips mottages snarast tack!:) 

P A P P E R ❤️  H E A R T 


bloggse - diy - pappersstjärnor - pyssel