Sportlovets sista strålande dagar

L Ö R D A G
Vilket strålande avslut på sportlovet!!! Jag och Smilla tog med oss H och åkte till Tolvmannabacken igen. Vi fick en grym dag med sol, halloumiburgare och en massa off-piståkning. Tjejerna blev något besatta av att åka off-pist och jag fick hänga med som kamerateam.
 
 
 
 
S Ö N D A G
Solen förnekade sig inte heller denna dag. Vi åkte till fina Knabbarp och knatade ut på sjön. Jag och Smilla tog kasta-upp-snö-i-luften-bilder med blandat resultat, men roligt var det:) Så kastade vi pinne med Noomi förstås så hon fick springa av sig. Den här leken är vanligtvis inte hennes bästa gren. Hon tröttnar oftast fort och drar iväg och gömmer/glömmer pinnen nånstans. Men av någon anledning visade hon sig vara ett hämta-pinnen-proffs just den här dagen. Hon kände väl också livet i sig kan man tro.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
Känner mig tacksam för så många fina, lediga dagar med Smilla och hennes kompisar. Lite tråkigt att börja dagen idag med att bli påkörd av annan bil i rondellen bara (allt bra med mig!!), men annars är energin påfylld och jag är laddad för jobb och privatliv i en härlig röra. Nu är det dags för Yoga strax. Mitt nya.
 
Ha en fin vecka!
 
S P O R T L I V ♥ H E A R T
1