F R E D A G S F E E L I N G

 
Istället för att åka med till badhuset och sportlovsbada fick jag gå till Hudvårdskompaniet och fixa naglarna imorse!!! Fick även för mig att använda min gröna väska i sammet som bara fått hänga på hallkroken i tre månader. Behövde något att matcha min "lyxig housewife"- karaktär med och den passade perfekt till pälsjackan så klart. Köpte mitt favoritgloss från Palina också, sen gick jag till Fiore och köpte snittblommor. Hahaha, du hör ju?!?! Fattades bara en bubbellunch med babblig vännina.
 
 
 
T A - D A !
 
Är så tacksam för feelingen idag. Förstår att det är belöningen av mycket vila och trippla pass yoga i veckan. Men nu checkar jag ut från "lyxig housewife" och tar på mig pyjamasbyxorna. Sätter mig i soffan med en hemmafixad falafelrulle framför OS och Curling.
 
Ha en skön fredag alla fina!
Och förresten, är så glad över alla kommentarer på mitt inlägg "Saker du borde skita i för att inte bränna ut dig". Väldigt skön pepp och roligt att höra om fler saker som kan vara typiskt bra att skita för att lägga krutet på att må bra istället för att brinna ut.
 
 
H O U S E W I F E ♥ H E A R T

bloggse - fredagsbukett - fredagsfeeling - ginatricot - lyxighousewife - palina