Man tager det antidepressiva medel man haver

 
Jag hörde direkt att hon var bättre. Rösten var ljusare, starkare. Glad rent av. Hon berättade om de senaste dagarna med umgänge och festligheter och hur hon njutit av det. Känt livet i sig, som hon sa.
 
- Åh, vad glad jag blir att höra det, sa jag.
- Ja, tabletterna gör nog sitt, svarade hon. Det känns verkligen skillnad nu.
- Åhhhh, får du antidepressiva!! utbrast jag.
- Jajjemän, triumferade hon.
- Hörde du? sa jag.
- Vaddå? Avundsjukan?
- Ja!!!
- Din tid kommer. Vad tar du så länge?
- Bea.
- Såsen?
- Japp.
- Bra. Du gör det du kan.
- Mm. Men jag längtar ändå, fortsatte jag.
- Förstår det, det här är det bästa som hänt mig på länge. Vill alltid äta dom här pillren. Skiter väl i om det inte går att få orgasmer, det här höjer ju hela mitt liv. Jag behöver hjälpen.
- Inga orgasmer?
- Ja, det är en biverkning.
- Får alla den?
- Nej.
- Men du?
- Vet inte än, har inte provat.
- Äh, vad gör väl det förresten? Som du säger, bättre att hela leva livet förhöjs varje dag än att hålla fast vid förhöjningen man får till nån gång i veckan. 
- Nån gång i veckan? 
- Ja, men typ. 
- Mm. Verkligen typ. 
- Verkligen..
- Men du då? Några biverkningar av bearnaisen?
- 10 av 10 får viktökning står det på förpackningen. Jag är en av dom. 
- Bra. Så värt det! 
- Exakt! 
 
Sen skrattade vi. Drog det några varv till och ett par steg längre givetvis, skrattade lite högre och sen pustade vi ut och lät endorfinerna glittra runt i kroppen. Det är så befriande med dom där stunderna då man är så fullkomligt tillfreds med sin ängslighet, sin ångest, sina depressioner och nedsatta serotoninnivåer och så vidare. Du vet, det där som så många tycker är tabu, svaghet och misslyckande. Och som man själv vissa stunder avskyr och kräks på. Men skit i det! Äg din psykiska ohälsa som en del av ditt friska liv. Finns inga svaga misslyckanden eller tabutrams i att ta ansvar för sitt liv och mående genom den hjälp som behövs och finns. Orgasmer eller inte. Mediciner eller bea. Gör det du behöver. Ta emot det som funkar. Det finns hjälp att få. Ta den. Kräv den. Äg den.

 
A N T I D E P P ❤️ H E A R T
aldrigensam - bloggse - hälsa - utmattningssyndrom
2