#TBT Bröllopsfesten!

Det är väl så att dom allra flesta tycker att just deras bröllopsfest var den mest fantastiska, unika, roliga och kärleksfulla firarfest som någon människa nånsin upplevt? Vi är inget undantag. Så jag tänkte bjussa på några bilder från vår firarfest när vi gifte oss denna dag för TRE år sedan.  
 
 
 
Barnen assisterade mig så fint så inte tyllklolen skulle blåsa upp. Igen:)
 
 
Min pouf i håret!! Som jag älskade den. När kan det passa sig att jag har den igen? Och pälsboleron!!! Snälla, kan vi inte bara säga att jag har den och poufen när helst jag vill framöver vid vilka tillfällen som helst? Livet är ju kort och allt det där:)
 
 
Fotouppställda med våra toastmasters och bästisar som underhöll oss alla och sig själva från början till slut.
 
 
 
När bruden går på toa...
 
 
När brudgummen går på toa...
   
 
 
Jag och mina bröder i, inte helt olika, asgarv.
 
 
Majorskan, min tärna ♥
 
 
 
I D A ♥ The magicmaker. Hon är otrolig. Gör allt med kärlek. På bilden ser du "Thelins Bröllopssnaps" som dom gjorde bara för oss. Det är den godaste snapsen som sett dagens ljus, men fanns ju tyvärr bara i en mycket begränsad bröllopsupplaga...
 
 
 
 
 
 
I festprogrammet rekommenderade vi inställningen ALL IN för bästa utdelning av vår bröllopsfest. Dear lord. Vi fick så vi teg.
  
 
Fick en personlig videohälsning från min idrottsidol Jan-Ove Waldner och hans bror. Blev sjukt starstrucked. (Precis som jag blev när jag spelade i hagen bredvid J-O på Bordtennis-SM.) Självklart lite pingis i klackskor. Det här var innan diskbråcket.
 
 
 
Visst är det speciellt när en människa ställer sig upp inför andra människor och talar? När min systerson, då 16 år, ställde sig upp tappade jag obemärkt men utan tvekan andan. Eller kanske inte obemärkt förresten. "För två år sen på Fredriks bröllop sa jag till dig att jag ska hålla mitt första tal när du gifter dig. Inte kunde jag väl tro att det skulle blir så snart". Han höll det han lovat. Och den bedriften, att just han ställde sig upp inför alla andra och gav mig den presenten, "Du är inte bara min moster, du är min inspiration", den är nog större än du kan förstå. Men jag ville berätta om det ändå, jag ville berätta om honom, det förstår du nog.
 
 
Järngänget sjöng en egenskriven sång till mig, helt enligt vår gängtradition. Obeskrivlig känsla! (sorry Thomas, hittade ingen bild där du inte skyms av den prickiga tyllgardinen)
 
 
 
Jag minns den här dagen så tydligt, jag har den i HD-upplösning i minnet och känslorna. Den var så fin och känslosam, högljudd & galen, precis som man önskar sig fast ännu häftigare. 
 
 
A L L I N ♥ H E A R T
 
 
fotocred: Simon Palerbro, Wisam Salim och jag själv. 99% Simon.
 
Vill du ha mer av detta goda? Inlägg om vigseln hittar du här
 
bröllopsdag - bröllopsfest - foton
3
Sarah

Vad roligt att få se bilder från den :)

Svar: 💞👏🏻
M i A

Angelica Wåhlin

Men så fina bilder! Och så vacker du var, dessutom med både pouf och pälsbolero!

Svar: Älskar alla bilder!! Är så tacksam att dom finns ju så man kan vältra sig och minnas🙌🏻 alltså, kände mig såååå jäkla grym faktiskt!!! 🤸‍♀️❤️💍
M i A

Ullis

Så jättefint 😍❤️

Svar: Roligt att du tycker det😍 det var verkligen urfint❤️
M i A