Dagarna där emellan

(null)
     
Efter julafton och innan nyårsaftonen kom dagarna där emellan. De som oftast brukar kännas som ett vacuum där tankarna och känslorna rör sig ytligt och forscerat i väntan på att komma djupare ner till återhämtningen. Om man ens kommer dit denna högtidsledighet? Föräldraledighet är väl ingen djupvila egentligen, men mitt sinnestillståndet är ett helt annat, mycket mosigare och mera kärleksfullt än det jobbande tillståndet som tar ledigt och måste återhämta sig lite desperat. Och vi gjorde en grej vi inte gjort förut, vi pratade om vilka slags dagar vi ville ha i god tid innan de kom och de skulle vara:
  • lugna och enkla.
  • mycket tid med vår lilla familj.
  • inte nödvändigtvis göra en massa saker ihop hela tiden utan vara nära var för sig gick också bra.
  • spela spel ibland och gå någon promenad ihop kanske.
  • baka och pyssla enkla grejer (obs! lustdrivet)
Och vi skulle inte glömma bort att vi har en tvåmånadersbebis som inte tar hänsyn till någon annans behov och sömnrutiner utan vi skulle hålla lågt tempo så vi skulle hinna med att anpassa oss efter honom. Vi fick som vi ville. Inga grusade förväntningar eller ledsenhet över att inte känna sig närvarande. Nio års kbt-terapi har börjat löna sig verka det som:)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Och sen kom Syrran och J med tåget från Höga kusten. Förutom tre besök på Kalles Lek och Lattjo fortsatte vi på temat lugnt och enkelt. Kalles är ju kanske inget paradis för trötta ljud- och högkänsliga, men ger enkelt glada barn!:) 
 
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
 
 
M E L L A N D A G A R ❤️ H E A R T
 
 
bloggse - familj - jul - mellandagar
1
Jasmine

Mellandagarna som du beskriver tycks ha blivit himla fina! Glädjande att läsa att ni fick tid för er familj med en nykomling samt även tid på varsitt håll. Önskar er en god fortsättning på det nya året! :)
Kram

Svar: Himla fina blev dom!💞 God fortsättning till dig också, hoppas det blir ett drömmigt år!:) kram
M i A