Sänghimmel och stans bästa burgare


(null)

Jag fixade en mysplats i trädgården igår. En sänghimmel, några filtar, kuddar och barn - voilá!! Sååå sjukt mysigt och jag klämde in mig själv där också. I brist på träd som håller för hängmatta får man ta en sänghimmel istället så får man till myset i alla fall, även om gunget inte blir detsamma.

(null)

(null)

Tobbe, Hannah och deras tjejer kom till oss på eftermiddagen och citat "stans godaste hamburgare" utlovades. Tobbe hade bakat eget bröd, gjort tryffelmajonäs och gud vet allt. Han har jobbat som kock ska väl tilläggas för att inte spä på nån lycklig yta eller illusion om att vi får till såna här måltider annars. Sebastian picklade lök och jag hade hackat tillbehör. Slut på illusion. 

(null)

Var det "stans godaste hamburgare" som Tobbe sagt? Oh, my dear lord, det var den godaste hamburgare jag nånsin ätit!! Nånsin!!! 

(null)

(null)

Fler än jag klämde in sig under sänghimmeln✨ 

(null)

Urmysigt häng på verandan (hur levde vi innan verandan? Inomhus?) och i trädgården hela kvällen. Fyraåringen konstaterade "Ni har mycket ogräs" och ja, det kan man lugnt säga. Jag motiverade med att det är bra för den biologiska mångfalden att trädgårdar får vara lite som ängar, men hon köpte det inte och tyckte vi skulle ta bort det som sticks under barnfötterna i alla fall. Men idag är det söndag och vilodag, jag ska montera upp sänghimmeln under trädet igen, det är allt.

(null)


B U R G E R 🌟 H E A R T 
2